Organizing special

Op de pagina’s ‘Thuis’ en ‘Werk’ zie je al een aantal voorbeelden van wat OrganizingPower voor je kan betekenen. Daarnaast levert OrganizingPower maatwerk als dat nodig is.
Samen zorgen we dat de puzzel af komt!

 

Extra begeleiding bij ziekte of beperking

Heb je, nog meer dan anderen, behoefte aan structuur? Heb je extra tijd nodig om je nieuwe taken eigen te maken of om beslissingen te nemen? Kan je geen lange werksessies aan? OrganizingPower houdt daarmee rekening. Ik werk sterk oplossingsgericht en heb ervaring in het begeleiden van mensen die door ziekte of omstandigheden nét wat extra’s nodig hebben.
In mijn privé-omgeving zie ik hoe moeilijk het is om te plannen, structuur aan te brengen en keuzes te maken bij het sorteren en opruimen als je AD(H)D of autisme hebt. Maar het kan wél! Wat ik door de jaren heen heb geleerd is dat geduld in dat proces heel belangrijk is. Geduld om samen te ontdekken óf en waarom bepaalde spullen belangrijk zijn. En ze dan ook belangrijk te máken. En geduld om samen te zoeken naar een goede structuur. Want naast de dingen die je leuk vindt om te doen, horen ook de gewone (huishoudelijke) taken nu eenmaal bij het leven.

 

Verbouwen of verhuizen?

Een verbouwing of verhuizing is een ingrijpende, tijdrovende en soms zelf stressvolle gebeurtenis die het nodige organisatietalent vraagt.

Een grote verbouwing heeft misschien nog wel meer impact op je dagelijks leven dan een verhuizing. Hoe loods je je gezin zonder al te veel stress door zo’n periode heen? OrganizingPower helpt je met de praktische organisatie rondom de verbouwing. Van het maken van een realistische planning (tijdig beginnen met de voorbereidingen, zorgen dat benodigde spullen bereikbaar zijn) tot het moment dat de verbouwing achter de rug is en alles weer blinkend op z’n plaats staat.

Je verkoopt je huis gemakkelijker als het er gezellig en opgeruimd uit ziet. Natuurlijk: de makelaar adviseert je graag over het verkoopklaar maken van je huis. Maar zou het niet geweldig zijn als je tevoren al je spullen doorneemt, weg doet wat niet meer nodig is en structuur aanbrengt? Dan zien potentiële kopers pas goed de ruimte in je huis én je hoeft minder te verhuizen. Dat scheelt tijd én geld. Dat laatste geldt natuurlijk ook als je een huis huurt. Vind je het lastig om te bepalen wat je wel en niet meeverhuist? Bijvoorbeeld als je kleiner gaat wonen? Samen klaren we de klus. 

 

Wat kan er nog meer?

  • Jij (of je zoon/dochter) woont sinds kort zelfstandig. Het is nog een hele kluif om naast studie of werk het huishouden en de administratie op rolletjes te laten verlopen. Dat kost onnodig veel tijd waardoor er te weinig tijd overblijft om te genieten. Een paar uurtjes OrganizingPower kan dan al een heel verschil maken.
  • Het verlies van een dierbare is emotioneel en in korte tijd moet veel geregeld en uitgezocht worden, terwijl je hoofd daar vaak niet naar staat. OrganizingPower begeleid je bij het sorteren en het maken van keuzes op een zodanige manier dat je weloverwogen je besluiten neemt.
  • Ieder jaar weer heb je last van kerst- of vakantiestress. Het is rennen en vliegen om alles op tijd klaar te hebben. Je bent doodmoe als je aan de feestdagen of de vakantie begint. We brengen je wensen en taken in kaart, maken handige checklists en stellen een realistische planning op. Als het nodig is, zoeken we samen je spullen uit en we zorgen ervoor dat je de volgende keer in alle rust je voorbereidingen kunt doen.
  • Gun je iemand anders overzicht, structuur en ruimte? Geef dan een cadeaubon van OrganizingPower. Voor het opstellen van een weekplanning, het ordenen van een kast, tot het volledig opruimen van een kamer of werkplek.
    Hoe? Mail je verzoek naar info@organizingpower.nl. Geef aan voor wie het cadeau is en om welke ruimte of planningsklus het gaat. Ik neem contact met je op en je ontvangt een offerte op maat.  én… natuurlijk de cadeaubon in een mooie verpakking.

 

Kijk ook eens op de pagina Werkwijze en Over Marion voor meer informatie.

 

Meer weten of een afspraak maken?

Bel me dan of vul het contactformulier in. 

OrganizingPower maakt gebruik van de Kleine Ondernemers Regeling. Dat betekent dat wij geen BTW in rekening brengen.

 Contact

Kan ik je ergens mee helpen? Benieuwd naar de mogelijkheden? Of heb je vragen of opmerkingen? Ik hoor graag van je.

T: 06 53 81 89 92

E: info@organizingpower.nl

Emmalaan 32,
5109 TB ’s Gravenmoer