Organizing werk

Als toegewijd werknemer of ondernemer probeer je je taken en opdrachten zo goed en snel mogelijk uit te voeren. Soms ben je met drie of zelfs meer dingen tegelijk bezig. Geen tijd om die papieren, gereedschappen, etc. op te ruimen; dat komt straks wel. En dan ineens kun je niets meer vinden. In een, toch meestal goed, georganiseerd systeem raak je plots de weg kwijt. Dat gebrek aan overzicht, dat kan zomaar een berg worden waar je amper overheen kan kijken....

Snelle groei, digitalisering van de organisatie, reorganisatie of privéomstandigheden kunnen effect hebben op je werk en functioneren.

Een aantal voorbeelden:

 • Je moet lang zoeken naar documenten of weet niet zeker of je wel de juiste versie hebt. Je takenmap staat vol, op losse briefjes staat wat je niet mag vergeten en er liggen steeds meer stapels op of in je bureau…. Kortom: je bent het overzicht kwijt. 
  We steken samen de handen uit de mouwen en schonen je mailbox en (digitale) werkomgeving op. Tegelijkertijd leggen we een praktisch systeem aan zodat je administratie ook overzichtelijk blijft en zorgen we voor een overzichtelijke planning.
 • Je bent verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van jouw afdeling. De werkplaats of de voorraadkast bieden geen overzicht. Jij of je collega’s pakken mis of er is juist veel te veel voorraad. 
  We ruimen op, leggen een overzichtelijk voorraadbeheersysteem aan en instrueren je collega’s. Op die manier blijft de voorraad ook in de toekomst overzichtelijk.
 • Je bent ZZP-er en een goed lopende orderportefeuille. Er is onvoldoende tijd om een goede structuur op te zetten. Je bent bang het overzicht te verliezen en daardoor (potentiële) klanten niet op tijd terug te bellen, je facturen tijdig te verzenden etc. 
  We ordenen je bestaande contacten, zetten je “to-do’s” om in een overzichtelijke planning en we zetten een praktisch, goed werkend systeem op zodat je administratie overzichtelijk blijft.

Wat levert het op?:

 • Je leert hoe je eenvoudig in ACTIE komt en afrekent met eventueel uitstelgedrag. Je krijgt meer zelfvertrouwen en dat straal je uit!
 • Na afloop van de sessie(s) heb je een opgeruimde (digitale) werkplek en je weet hoe je dat zo kan houden.
 • Je weet waar je prioriteiten liggen en je hebt een concrete planning.
 • Je kan doelgerichter en efficiënter met je tijd omgaan.
 • Meer rust in je hoofd.
 • Het tijdig inschakelen van een professional organizer kan ziekteverzuim of een burn-out voorkomen en zorgt  voor kostenbesparing, denk hierbij aan het minder tijd kwijt zijn aan het zoeken van spullen/documenten en/of voorkomen van boetes (van bijvoorbeeld de belastingdienst). En door het niet meer dubbel kopen van spullen.

Wil je weer aandacht voor wat écht belangrijk is in je werk?

Bel me dan of vul het contactformulier in. 


Kijk ook eens op de pagina Werkwijze en Over Marion voor meer informatie. 

OrganizingPower maakt gebruik van de Kleine Ondernemers Regeling. Dat betekent dat wij geen BTW bij u in rekening brengen.Contact

Kan ik je ergens mee helpen? Benieuwd naar de mogelijkheden? Of heb je vragen of opmerkingen? Ik hoor graag van je.

T: 06 53 81 89 92

E: info@organizingpower.nl

Emmalaan 32,
5109 TB ’s Gravenmoer