Werkwijze

 

Hoe doen we dat?

We starten met een oriënterend kosteloos gesprek. Dit vindt plaats bij jou thuis of op je werkplek zodat ik me een goed beeld kan vormen van jouw situatie. We bespreken de knelpunten die je ervaart, en we stellen samen je doelen en beoogde resultaten vast. Ik ga je vertellen of en hoe ik je kan helpen. Je ontvangt een offerte op maat, afhankelijk van de omvang en locatie van de opdracht. Kleine organizing-materialen zijn gratis.
Als je besluit om OrganizingPower in te huren, starten we met de werksessies. Het aantal sessies is uiteraard afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Op basis van een duidelijke werkwijze worden stap voor stap ruimtes en processen ‘georganiseerd’. Het werkproces bestaat uit keuzes maken, zaken een naam en een plek geven en duidelijke afspraken met betrokkenen maken. Tijdens de werksessies leer je al doende besluiten te nemen en je leert een systeem op te zetten dat bij jou past. Het resultaat is een opgeruimde omgeving, overzicht en structuur. 
We sluiten het traject af met een evaluatie en eventuele afspraken voor een terugkomdag of extra (telefonische) coaching.

Waar het om draait

Eenvoud: Geen ingewikkelde theorieën of plannen van aanpak. Jouw doel staat centraal in het proces. Tijdens het werkproces leer je keuzes te maken, structuur aan te brengen en een systeem op te zetten en vast te houden.

Eigen regie: De keuzes in het proces liggen altijd bij jou. Jij bent verantwoordelijk voor de beslissingen over je spullen, je werkprocessen. Ik help je daarbij met mijn kennis en ervaring op het gebied van opruimen en organiseren van ruimten en werkzaamheden.

Empowerment: Empowerment heeft te maken met het gevoel controle te hebben over je eigen situatie en het vertrouwen in je eigen capaciteiten. Omdat je leert om zélf beslissingen te nemen en een éigen structuur en systeem op te zetten, groeit je zelfvertrouwen. Je krijgt weer controle over je eigen woon- of werkomgeving.Contact

Kan ik je ergens mee helpen? Benieuwd naar de mogelijkheden? Of heb je vragen of opmerkingen? Ik hoor graag van je.

T: 06 53 81 89 92

E: info@organizingpower.nl

Emmalaan 32,
5109 TB ’s Gravenmoer